RECENSIONER

Recensioner – Coaching

Recension – COACHING

När livet blev för mycket och jag s.k. ”gick in i väggen” fick jag hjälp av Carnoly att hitta tillbaka till mig själv på ett oväntat sätt. Jag fick nycklar för att skapa det liv jag vill ha. Coachingen förändrade verkligen mitt liv för steg för steg öppnades nya dörrar och jag fick tillbaka min energi och hjärntröttheten försvann. Jag kan varmt rekommendera Carnoly´s Coaching !

Monica

Recension – COACHING

En upplyftande coaching med så mycket ny energi och inspiration. Jag fick uppleva ett inre djup och hitta mina inre verktyg som jag inte trodde att jag bar inom mig. På detta sätt har jag blivit stärkt och kan fokusera alla min drömmar och mål. Kan varmt rekommendera Carnoly.

Camilla

Recension – COACHING

Jag är i 70 års åldern och tappade plötsligt min livs kärlek i cancer och hela min värld rasade. Allt som hände emotionellt, sorgen och den nya ekonomiska livssituationen som jag befann mig i gjorde att jag sökte nya vägar att få hjälp att gå vidare. Jag bokade coaching via Carnoly och förstår inte än idag att jag faktiskt fick tillbaka livsenergin och humorn. Detta har gjort att jag fått ett liv värt att leva. Tack snälla för att jag fick tillbaka min livsglädje och jag har redan rekommenderat coaching hos Carnoly till många av mina vänner och bekanta. Coaching passar alla oavsett ålder !

Myrthle

Recension – COACHING

Jag hade mitt i livet känt en enorm frustration över att jag hade gett mig in på en karriär och bransch där jag inte trivdes. Allt blev lidande som mitt jobb, familj och alla dessa sömnlösa nätter för jag inte visste hur jag skulle ta mig framåt i livet. Jag blev rekommenderad att kontakta Carnoly Coaching och möttes av stor förståelse och ödmjukhet men också en inspirerande och problemlösande coaching som nu hjälpt mig framåt till ett helt nytt yrke. Jag fick under varje coaching session en ögonöppnare vem jag egentligen är och vad jag tycker om. Carnoly lyfte mig som man att finna mig själv och jag lever idag ett mycket lyckligt och harmoniskt liv. Både på jobbet och med min familj och framför

Peter

Recension – COACHING

Som ensamstående, heltidsarbetande flerbarnsmamma till tre härliga skolbarn höll jag på att stressa ihjäl mig. Jag kände att jag till slut blev som en servicestation på heltid och bara hjälpte andra. Fanns ingen tid eller ork att ta hand om mig själv. Jag hade även börjat få stress symptom och stora sömnstörningar. Jag kände att jag behövde ta hjälp utifrån. Coaching via Carnoly har gett mig ett nytt liv. Omstrukturerat och stressreducerat och jag lever mer i harmoni med mig själv och andra. Prioriterar mig själv på ett helt annat sätt och dessa nycklar som jag fick ta del av är värt sin vikt i guld. Tack, för det var inte bara jag som fick ett nytt liv utan hela min familj.  

Louise

Recensioner – Hypnos

Recension – HYPNOS

Under många år har jag varit rökare och rökt ett stort antal cigaretter per dag. Jag har gjort många olika försök med olika tekniker och produkter för att kunna sluta röka. När jag fick hälsoproblem och stod inför ett oundvikligt val att jag måste sluta med rökningen för att inte få stora hälsoproblem, sökte jag nya metoder. Läste om Paul McKenna och hans otroligt effektiva hypnos. Fann då Carnoly som är certifierade i Hypnos hos Paul McKenna som kunde hjälpa mig. Hypnossession via zoom var en fantastisk lösning för mig. Efter bara 2 sessioner var jag helt rökfri och än i dag kan jag inte förstå hur fantastisk hypnos är via Carnoly ! Tack !

Kicki

Recension – HYPNOS

Jag är egenföretagare och jobbar väldigt många timmar per dag och har gjort det under många år. Jag fick mer och mer problem med att jag kände att jag var stressad jämt. Jag fick inte ner min stressnivå och höll på att stressa ihjäl mig. Jag fick tips av en god vän att Carnoly jobbar med hypnos och jag ville ge det en chans. Efter endast 2 sessioner hade jag helt annat livstempo och strategier för att hantera min stress. Hela min familj har sett förändringen och hur bra jag mår nu utan

Robert

Recension – HYPNOS

For many years I have been struggle with keeping my business floating financially. I was aware of having a blockage and I couldn´t find a solution to get over it. I always had a feeling that I can not make it and I will end up with closing my business and for a total fail. I had heard about Carnoly and that hypnosis could work so I booked a session. I was so supprised how my life changed because of Carnoly and the hypnosis was a interesting experience. Now my business have turned to be very successful and I feel I got a totally new and better life, because of the hypnosis. Thank you so much !

Lucy

Recension – HYPNOS

Sedan jag var barn har jag varit extremt rädd för spindlar. Jag hade prövat allt. Jag läste om hypnos och fick då kontakt med Carnoly och efter bara 2 hypnos sessioner så var min spindelfobi helt borta. Jag har till och med klarat hålla i en spindel nu. Jag är stolt över mig själv hur jag kunde övervinna min spindelfobi med Carnolys hjälp.

Patrik

Recension – HYPNOS

Jag hade så långt tillbaka jag kan minnas haft torgskräck och social skräck. Detta har genom mitt liv varit ett stort hinder för att umgås med andra och leva ett fritt liv. Min vän Marie tipsade om hypnos och jag var noga med att finna någon som utbildat sig och var både certifierad och ackrediterad. Det var en otroligt positiv upplevelse via Carnoly och den positiva hjälpande handen jag sökt i hela mitt liv, gjorde att jag gjorde enorma framsteg med hypnosen och lever idag helt utan min torg- & sociala skräck. Jag har större självförtroende och Carnoly hittade verkligen lösningen på mitt problem !

Astrid

Recension – HYPNOS

Jag hade under en lång tidsperiod börjat få värre och värre sömnstörningar. Ibland sov jag bara några få timmar för att sedan gå upp och jobba. Jag hade svårt att ta sömntabletter på grund av alla biverkningar så det blev inte en hållbar lösning. Med hypnosen fick jag ett helt annat lugn där man i mitt undermedvetna kunde nysta upp varför jag sov så dåligt. Nu har jag normala sömnmönster och känner mig inte längre trött som en ”zombie” utan jag är pigg och alert och sover gott varje natt. Tackar ödmjukast för all hjälp jag fick av Carnoly.

Maria

error: OBS ! Ni har inte behörighet att kopiera något från Carnoly´s hemsida !