FRISKVÅRD OCH PERSONALGÅVOR

Friskvårdsbidrag & Personalgåvor som verkligen gör skillnad

Friskvårdsbidrag

Vi kan erbjuda friskvårdsbidrag i syfte att t.ex. nå avslappning, minska stress eller vid rökavvänjning.  

Personalgåvor

Att visa uppskattning för dina anställda och samarbetspartners är en viktig del av att skapa en positiv arbetsmiljö och stärka affärsrelationer. Med Carnoly – Coaching & Hypnos kan du nu erbjuda unika företagsgåvor som går bortom det vanliga. Våra skräddarsydda coaching- och hypnostjänster ger dina mottagare som anställda en möjlighet till personlig utveckling och välbefinnande. Här är hur det fungerar:

 

Steg 1: UPPTÄCK VÅRT UTBUD AV TJÄNSTER
och utforska vår mångsidiga samling av coaching- och hypnostjänster. Oavsett om du väljer coaching, hypnos eller en kombination av båda, kan vi anpassa programmet för att passa dina företagsbehov och önskemål.

Steg 2: VÄLJ DEN PERFEKTA GÅVAN
Välj den tjänst som bäst matchar dina företagsgåvomål. Coaching erbjuder individuell vägledning och målinriktat stöd för personlig och professionell tillväxt. Hypnos ger möjlighet till djup avslappning och inre förändring genom att omprogrammera tankemönster och beteenden.

Steg 3: SKRÄDDARSY EFTER BEHOV
Vi förstår att varje företag är unikt. Därför kan vi skräddarsy tjänsterna för att passa dina specifika krav. Välj antingen enkla sessioner eller längre program beroende på dina önskemål och budget.

Steg 4: BOKA GÅVORNA ENKELT OCH SMIDIGT
När du har valt den perfekta företagsgåvan är det enkelt att boka genom Carnoly – Coaching & Hypnos. Vårt team står redo att hantera alla detaljer och säkerställa en smidig bokningsprocess.

Steg 5: GE EN MENINGSFULL GÅVA
Ge dina anställda och samarbetspartners en meningsfull gåva som verkligen kommer att göra skillnad. Genom att erbjuda coaching eller hypnos ger du dem verktygen att växa, hantera stress och nå sina fulla potential.

Steg 6: UPPNÅ POSITIVA RESULTAT
Carnolys erfarna coacher och hypnosutövare är engagerade i att leverera positiva resultat. Dina mottagare som anställda kommer att uppleva förbättrad självkänsla, ökat fokus och en ökad känsla av välbefinnande.

Steg 7: BYGG STARKARE RELATIONER
Genom att erbjuda coaching- och hypnostjänster som företagsgåvor visar du att du bryr dig om dina medarbetares och samarbetspartners utveckling och välmående. Detta hjälper till att stärka relationerna och skapa en positiv företagskultur.

 

 

Carnoly – Coaching & Hypnos är stolta över att erbjuda företagsgåvor som går utöver det vanliga. Ge en gåva som kommer att påverka dina medarbetare och samarbetspartners på djupet och hjälpa dem att nå nya höjder av framgång och välbefinnande. Kontakta oss idag för att börja skapa meningsfulla och minnesvärda företagsgåvor.

error: OBS ! Ni har inte behörighet att kopiera något från Carnoly´s hemsida !