FRÅGOR & SVAR

Här finns samlat några vanliga frågor som våra kunder vanligtvis ställer till oss. Svaren kan vara till glädje för er inför era beslut att anlita Carnoly. Tveka inte att kontakta oss om ni har andra övriga frågor gällande våra tjänster där fokus är på att hjälpa människor att utvecklas och läka för att uppnå sin absoluta fulla potential.

Hur vet jag om jag ska boka Coaching eller Hypnos ?

Välja mellan Coaching och Hypnos via Carnoly: En Steg-för-Steg Guide

Att fatta beslutet om att investera i din personliga utveckling är en spännande resa, och vi på Carnoly är här för att guida dig genom valet mellan coaching och hypnos. Båda metoderna erbjuder unika fördelar och anpassas efter dina behov och mål. Här är en steg-för-steg guide för att hjälpa dig att avgöra vilken väg som är rätt för dig:

Steg 1: Reflektera över dina mål och utmaningar Ta en stund att självreflektera över dina mål och utmaningar. Vill du utveckla personliga färdigheter, hantera stress eller förbättra ditt självförtroende? Eller söker du efter djupgående förändring genom att adressera underliggande vanor och beteendemönster?

Steg 2: Utforska Coaching Om du är ute efter en aktiv och guidad process där du arbetar med en erfaren coach, kan coaching vara det rätta valet. Coaching fokuserar på att identifiera mål, skapa handlingsplaner och arbeta med stegvisa framsteg. Det är perfekt om du vill ha stöd, feedback och strukturerad vägledning.

Steg 3: Utforska Hypnos Om du är intresserad av att arbeta på en djupare nivå och utforska ditt undermedvetna, kan hypnos vara vägen att gå. Hypnos använder avslappning och fokuserad uppmärksamhet för att komma åt och omprogrammera tankemönster och beteenden. Det kan vara fördelaktigt om du har envisa vanor, fobier eller ångest som kan ha rötter på en djupare nivå.

Steg 4: Överväg kombinationen För vissa mål kan en kombination av coaching och hypnos vara optimal. Detta kan hjälpa dig att både arbeta aktivt med dina mål och utforska de underliggande faktorerna som kan påverka ditt beteende och tankemönster.

Steg 5: Rådgör med oss Vårt dedikerade team av erfarna coacher och hypnosutövare finns här för att guida dig. Boka en första konsultation där du kan diskutera dina mål och önskemål. De kan hjälpa dig att avgöra vilken metod som bäst passar dig och skapa en skräddarsydd plan.

Steg 6: Lyssna till ditt inre Lyssna på din magkänsla. Vilken metod känner mest intuitivt rätt för dig? Att känna dig bekväm och förtroende för ditt val är avgörande för framgång.

Oavsett om du väljer coaching, hypnos eller en kombination av båda, är Carnoly här för att stödja dig på din resa mot positiv förändring och personlig tillväxt. Vi ser fram emot att vara din partner på denna spännande resa mot ett mer givande liv.

Välkommen att boka ett gratis start-up samtal genom att klicka HÄR.

Hur går en Coaching session till ?

1. Vi börjar med ett start-up samtal där vi går igenom vad du behöver hjälp med.

2. Vi planerar dina coachingtillfällen på tider som passar dig allra bäst. Dina coachingtillfällen kan sker via telefon, e-post eller zoom.

3. Kanske behöver du bara ett fåtal coachingtillfällen eller en regelbunden återkommande tid beroende på situation och dina mål.

4. Mycket viktigt är samspelet att vi möts i total ärlighet och du kan känna dig trygg genom att vi ger dig fullständig tystnadsplikt.

 

Hur lång är en coaching session ?

Tiden för en coaching session är 50 minuter. Men i vissa fall kan en kortare session på 30 minuter bokas eller en längre session på 80 minuter.

Hur fungerar en prenumeration på Coaching ?

Vi erbjuder även månadsprenumeration på Coaching vilket innebär att Du får boka tätare coachingsessioner och under en intensivare period fokuserar på Coaching hos Carnoly. För dig som vill gå framåt med din coaching på ett nytt och spännande sätt.

Hur går en Hypnos session till ?

När du väljer att ta steget in i världen av hypnos på vår hemsida, öppnar du dörren till en möjlighet till djup personlig förändring.

Vi börjar alltid med ett informativt start-up samtal där vi pratar om hur vi kan hjälpa dig med din situation. Vår unika metodik fokuserar på att utforska roten till de problem och vi utforskar orsakerna bakom de symptom du upplever. Vi arbetar tillsammans för att skapa en djupgående förbättring av ditt välmående, och även om många av våra klienter redan upplever positiva förändringar efter första sessionen, rekommenderar vi vanligtvis 2-3 sessioner för att uppnå det bästa möjliga resultatet.

Hypnos är som en guidad och övervakad meditation som tar dig till ett avslappnat, inre tillstånd. Denna inre frid öppnar dörren till ditt undermedvetna, där många av de svar du söker kan hittas.

Det är viktigt att förstå att du aldrig tappar kontrollen under hypnossessionen. Du förblir medveten om allt som händer omkring dig, men de vanliga mentala spärrarna som ibland hindrar oss från att nå djupare skikt av vårt sinne är avslappnade. Detta gör det möjligt att nå de djupa rötterna till eventuella problem som kanske tidigare har varit svåra att nå med det medvetna sinnet.

För att ytterligare förstärka hypnosens effekt använder vi även andra kraftfulla tekniker för att lösa upp emotionella blockeringar och händelser som kan ha skapat grunden för dina utmaningar. Resultatet är en möjlighet att skapa det liv du längtar efter.

Många av våra klienter lämnar hypnossessionerna som förändrade individer, redo att omfamna nya möjligheter och utmaningar i livet.

Är du redo att uppleva en ny syn på livet? Välkommen till att ta det första steget mot en djupare självförståelse och personlig utveckling genom hypnos.

Hur lång är en hypnos session ?

Vid först tillfället man bokar hypnos har man en längre tid bokad ända upp till 120 minuter. Då börjar sessionen med ett samtal och därefter börjar man med en riktad hypnos för ge dig bästa resultat av det du önskar förändra i ditt liv. Behövs fler hypnos sessioner brukar de oftast räcka med cirka 60 minuter.

Hur fungerar en prenumeration på Hypnos ?

Vi erbjuder även månadsprenumeration på Hypnos vilket innebär att Du får boka tätare hypnos sessioner och under en intensivare period fokuserar på Hypnos hos Carnoly. För dig som vill gå framåt med din Hypnos på ett nytt och spännande sätt.

Vad är ett start-up samtal ?

Ett start-up samtal kan du boka först och sker via telefon och under max 15 minuter. Där går vi igenom vilken metod som passar dig bäst – coaching eller hypnos eller behöver du en kombination av dessa. Vi försöker ge dig svar på dina frågor och går igenom vad som är din önskan, så att det blir på bästa sätt för dig.

Har Carnoly tystnadsplikt ?

Lagstadgad och relativt sträng tystnadsplikt gäller endast för bl.a. präster, all vårdpersonal, skatterevisorer, telefonister och psykologer och de kan även åläggas att vittna vid domstol. Som utövare av coaching och hypnos ligger Carnoly inte under någon sekretesslag men däremot ger vi ändå våra kunder, en strikt tystnadsplikt. För oss är det viktigt att du som klient kan känna dig helt trygg i alla vår kontakter.

Kan jag använda mitt Friskvårdsbidrag via Carnoly ?

Det finns många möjligheter att använda sitt Friskvårdsbidrag via Carnoly. Fråga vid bokning !

Vad är en personalgåva och vad gäller via Skatteverket ?

Gör personalgåvorna unika och meningsfulla genom Carnolys skräddarsydda coaching- och hypnostjänster. Välj mellan coaching för personlig tillväxt eller hypnos för inre förändring och avslappning.

Skräddarsy gåvorna efter företagets behov och boka smidigt med hjälp av vårt dedikerade team. Ge dina anställda och samarbetspartners verktygen att hantera stress, öka självförtroendet och nå sina mål. Stärk relationer och skapa en positiv arbetsmiljö genom meningsfulla gåvor som verkligen gör skillnad.

Kontakta oss idag för att skapa minnesvärda och positiva personalgåvor eller gåvor till dina samarbetspartners som går bortom det vanliga.

Läs mer på SKATTEVERKETS HEMSIDA om Personalgåvor genom att klicka HÄR

Vad gäller om jag måste avboka en session ?

Om du måste avboka någon session så måste den avbokningen vara gjord innan 48 timmar från den bokade sessionen. Om avbokning sker senare debiteras du fullt pris för sessionen.

error: OBS ! Ni har inte behörighet att kopiera något från Carnoly´s hemsida !