hypnos

Här hos Carnoly är vi dedikerade till att erbjuda kraftfull och effektiv hypnos för att hjälpa dig nå dina mål och övervinna utmaningar. Vi tror på kraften av hypnos för att förändra liv och skapa positiva och varaktiga resultat

Hur kan hypnos förändra hela ditt liv ?

Med en gedigen utbildning som gav en certifiering av Paul McKenna, Ph.D., som är världens mest framgångsrika hypnotisör, kan du tryggt boka dina hypnos sessioner via Carnoly.

Paul är känd för sina tv-program och kändisframträdanden och levererar en fascinerande upplevelse för företagspublik att minska stress och ångest, ta itu med mental hälsa, öka självförtroendet och skapa ett positivt tänkesätt.

Paul utsågs av London Times till en av världens ledande och viktigaste moderna gurus vid sidan av Nelson Mandela och Dalai Lama. Med över 10 miljoner sålda böcker under det senaste decenniet har Paul arbetat med Hollywood-filmstjärnor, olympiska guldmedaljörer, rockstjärnor, ledande företagsledare och kungligheter för att leverera sitt unika varumärke av personlig förvandling.

Paul har en fantastisk förmåga att hjälpa människor med hypnos att tackla stress eller ångest och istället skapa ett positivt tänkesätt under svåra tider, öka självförtroendet eller helt enkelt höja humöret.

Paul menar att framgång och lycka inte bara slumpmässigt händer vissa och inte andra – utan framgång och lycka skapas av vissa sätt att tänka och agera i världen. Under de senaste trettio åren har Paul hjälpt miljontals människor att framgångsrikt sluta röka, gå ner i vikt, övervinna sömnlöshet, eliminera stress och öka självförtroendet.

 

 

Jag arbetar under tystnadsplikt och det du säger under sessionerna för jag inte vidare. Dock vid omedelbar fara för ditt eller någon annans liv, är jag skyldig att kontakta berörd myndighet.

 

Vad kan Hypnos göra för dig ?

Välkommen till en värld av förändring och möjligheter genom hypnos ! Hos Carnoly får du tillgång till det allra bästa inom hypnos, eftersom jag är stolt över att vara utbildad av en av världens främsta auktoriteter på området – ingen mindre än mästaren själv, Paul McKenna. Med den här kompetensen i ryggen, kan jag erbjuda dig en upplevelse utöver det vanliga.

Men det stannar inte där ! För att ge dig den absolut bästa servicen och för att du ska känna dig trygg i ditt val av den hjälp du söker, så är jag även ackrediterad av International Accredited Professional Complementary Practitioners (IAPCP). Detta innebär att jag uppfyller högsta branschstandarder och har bevisat min expertis inom hypnos.

Hypnos är en kraftfull terapimetod som har visat sig vara enastående effektiv jämfört med andra terapimetoder. I själva verket har hypnos bevisat sin förmåga att ge imponerande resultat i över 90% av fallen, vilket är betydligt högre än många andra traditionella terapier.

Det fantastiska med hypnos är att den går direkt till roten av problemet, genom att nå det undermedvetna sinnet, där vi bär på våra mest djupliggande övertygelser och beteendemönster. Med hjälp av hypnos kan vi på ett säkert och bekvämt sätt omprogrammera dessa tankar och mönster för att nå dina önskade mål och förändra ditt liv till det bättre.

Så om du vill ha en djupgående och effektiv terapiupplevelse som är baserad på gedigna kunskaper och på internationell nivå, då är Carnoly´s Hypnos rätt val för dig. Boka din session idag och låt oss tillsammans utforska den fascinerande världen av hypnos för att uppnå det liv du förtjänar !

error: OBS ! Ni har inte behörighet att kopiera något från Carnoly´s hemsida !